Mineralwasser┬░

Archivo Pavilion, Mexico 2013, 2nd prize

A long frame lies in the middle of the garden. It separates the green in two parts. One closer to exhisting building brings on the contract with previous activities. The second area is a new private place surronded by leaves. A pavilion in the garden wich plays the role of a scenic background and a stage. Something between a ninpheum and a ballroom. Beyound the treshold a paved area defines the borders of a new surface and brings artificial colour aver the green. An architectonical field traces the limits between artificial and natural and allow autdoor technical activities. Overhead a soft roof fixes the vertical limit and adds new borders in defining the space. As a curtain it filters natural light over the new surfaces and protectss from the rain.
Furniture is spread all over natural and artificial fields, disposable for multiple layouts. Armchair both serve for private seats on the green, for public talks under common roof, or together with small tables create coffee layouts. A monochromatic volume stands in the background, hosting space for storage, a abar and a white screen for projections.